Siden etableringen af Bryghuset Møn i 2005, har man med smuk udsigt over Stege Nor, i Klintekongens land, brygget øl efter gode bryggertraditioner.
Her er hver dag en livlig aktivitet for at brygge de ædle gyldne dråber. Fra markerne lige omkring os er byggen til vores malt høstet.
Malten er grundstenen i enhver øl, og de dygtige bryggere udfører med stor respekt deres håndværk, så kornet, sammen med god humle, forvandles til godt øl til glæde for alle øldrikkere. Hele processen fra korn til færdigt produkt sker i bryggeriet.
Bryghuset Møn har ikke aftaler med andre bryggerier om at hjælpe sig med brygning eller tapning, og du kan derfor regne med at øl fra Bryghuset Møn, er brygget og tappet lokalt med hjælp fra gode lokale medarbejdere.
Hos Bryghuset Møn er det simple ingredienser der anvendes til deres produkter. Alt hvad de bruger er naturligt, uanset om du nyder en øl, saft eller sodavand. Alle deres sodavand og safter er økologiske, og også blandt vores øl kan du finde økologiske varianter.